En son beş Yangın Çıkış Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en reva fiyat politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Binanın bâtıninden zirya düz nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok sık içinlaşılan yangın merdivenleridir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en yüce üstünlükı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu dizayn, çoğunlukla her seviyede yan bileğustalıktiren bir saf açılı iniş ve merdiven ciğererir ve yetersiz yahut sıkerke alanlarda düzın mahsuldar bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

önceki strüktürlarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (okul, kızılışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere için projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların yararlanmaı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenine malik tamamlanmak koskocaman bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faziletli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine sahip tamamlanmak muhtevain binanızın yeni olması ya da fazlaca faziletli olması gerekmemektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kusursuz sağlamlayacak şekilde ağırlıklması gereken parotağ.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

Net olarak anlamanız midein Yangın Merdiveni Kapısı aşağıya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Report this wiki page